Welkom bij Boek Plaza

Hobby

Hobby

Hobby's

Wat doe jij graag als je vrij bent? Lekker uit eten in een goed restaurant of probeer je liever thuis een nieuw recept uit? Hou je van muziek, sporten of reizen? Of ga je naar musea en schilder je graag? Iedereen heeft wel een hobby. Boek Plaza heeft de boeken in de volgende categorieën ingedeeld:

Eten & Drinken Natuur, Dieren & Planten
Humor Sport & Spel
Kunst & Cultuur              Stripverhalen
Landen & Reizen Voertuigen
Lifestyle Vrije Tijd
Muziek & Dans 

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
Pagina:
 1. 1
 2. 2
per pagina
 1. Autotest 91

  Autotest 91

  € 7,95  70 testen en impressies, internationale ontwikkelingen, autosportperikelen, nieuws, achtergronden, prijzen, specificaties

  Meer informatie
 2. De dolle entree van automobiel en velocipee

  De dolle entree van automobiel en velocipee

  € 8,95  Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de ANWB is een selectie herdrukt uit de eerste 25 jaren van het tijdschrift "De Kampioen". In het boek wordt hoofdzakelijk aandacht besteed aan het vervoermiddel waaraan de ANWB zijn naam heeft ontleend, het rijwiel.

  Meer informatie
 3. Tapas

  Tapas

  € 4,95  Tapas zijn de verrukkelijke aperitiefjes die in Spaanse cafés worden geserveerd bij een drankje. Inmiddels zijn ze overal ter wereld populair. Van perfecte borrelhap - een hapklaar stukje vis, mini-rundvleeskebabs of geroosterde groenten - tot een keuze uit schotels die perfect zijn voor een familiediner.

  Meer informatie
 4. Inmaken in de magnetron

  Inmaken in de magnetron

  € 6,95  [korte omschrijving niet beschikbaar] Meer informatie
 5. Tapas da's pas koken

  Tapas da's pas koken

  € 5,95  In Spaanse cafeetjes heeft men de gewoonte heerlijke hapjes bij het dagelijkse aperitiefje te reserveren. Het woord tapas, 'deksel', verwijst naar de vroegere functie van tapas: met een stukje ham of brood bedekte men zijn glas sherry tegen muggen en vliegen.

  Meer informatie
 6. Lekker vegetarisch

  Lekker vegetarisch

  € 4,95  Een kookboek voor iedereen die ook eens zonder vlees, vis, kip enz. wil koken. Omdat het gezond is. En lekker...als de recepten leuk zijn. Zoals in dit boek dat voor iedereen een heleboel verrassende en spannende recepten bevat.

  Meer informatie
 7. De Turkse keuken

  De Turkse keuken

  € 5,95  Na een inleidend hoofdstuk over culinair Turkije, waarin de meest belangrijke aspecten van deze keuken worden aangestipt, en waarin tevens een kleine spraakkunst is opgenomen, volgen de recepten met een tweetalige noemer. In de bekende volgorde worden voorgerechten, soepen, vlees, vis, groenten, gehakt-, en deeggerechten, pasta-, en rijstgerechten, nagerechten en dranken van een duidelijke receptuur voorzien.

  Meer informatie
 8. Lekkah!

  Lekkah!

  € 4,95  Speciaal voor de periode waarin eten & drinken zo belangrijk zijn, schreef Pierre Wind het hilarische Lekkâh - De Kersteditie. Door de onvolprezen Marnix Rueb voorzien van de befaamde illustraties met Haagse Harry als middelpunt. Kort maar vooral krachtig is de beste omschrijving van het meest compacte, kleurrijkste en daadkrachtigste kerstkookboek dat ooit in Nederland is verschenen.

  Meer informatie
 9. De echte Franse keuken

  De echte Franse keuken

  € 7,95  Recepten uit de traditionele Franse keuken met aandacht voor regionale specialiteiten, geschreven voor geïnteresseerde koks met wat ervaring.

  Meer informatie
 10. Etenschap

  Etenschap

  € 4,95  Waarom is mayonaise de best onderzochte en tegelijk de meest raadselachtige aller sauzen? Waarom proef je - puur op de tong - geen vanillesuiker? Wat is dat nou: de verleiding van smaak, geur en beet?

  Meer informatie
 11. Party gerechten

  Party gerechten

  € 4,95  Snelle verrukkelijke partyrecepten, stap-voor-stap-instructies met zeer haalbare bereidingstijden, bij elk recept een duidelijk overzicht van de voedingswaarden, geen speciale keukengereedschappen nodig, alle recepten zijn grondig getest.

  Meer informatie
 12. Vader en zoon

  Vader en zoon

  € 5,95  Korte strips over een rechtse vader en een linkse zoon, die elkaar voortdurend provoceren, maar toch bijzonder op elkaar gesteld zijn.

  Meer informatie
 13. Kijkbeest. Portret van een passie.

  Kijkbeest. Portret van een passie.

  € 9,95  Kijkbeest. Portret van een passie is een boek van en over Coks Prins, vormgever. Geen kijkboek, maar een boek over kijken. Foto's van Prins zelf worden afgewisseld met teksten en beelden van en door zijn naasten.

  Meer informatie
 14. Holland in vogelvlucht

  Holland in vogelvlucht

  € 9,95  Holland in vogelvlucht bevat een selectie van 400 fraaie foto's die zowel in vogelvlucht als met beide benen op de grond werden gemaakt, van 1.000 voet tot N.A.P. We herkennen Holland erin als een land van water, weilanden, en molens, met goed bewaarde gevels in sta en dorp, maar ook als een land van bedrijvigheid, industrie, transport en moderne architectuur.

  Meer informatie
 15. The Complete Prose of Woody Allen

  The Complete Prose of Woody Allen

  € 8,95  Although Woody Allen is best known for his cult movies, he is also a writer of outstanding wit and skill. Dip into this collection of fifty-two pieces for hilarity, deadpan weirdness, and some extremely outlandish ideas. Do you want to hear about the time Hitler went for a haircut? Or why Woody reveres Socrates? Have you ever wondered what would have happened if the Impressionists had actually been dentists?

  Meer informatie
 16. Redders

  Redders

  € 6,95  De historie van de KNRM is er een van dapperheid, gewetensvol beheer en belangeloze inzet. Nog steeds worden mensen die op zee in gevaar verkeren, door deze organisatie gered. Dit boek is een eerbetoon aan de mannen van de KNRM en staat barstensvol verhalen, foto's en illustraties.

  Meer informatie
 17. In and around Leiden

  In and around Leiden

  € 6,95  Leiden, stad van ontdekkingen. Leiden is de stad van Rembrandt, de stad met maar liefst twaalf musea, de stad met de oudste universiteit van Nederland, de stad met de meeste hofjes, de stad met de mooiste Burcht, de stad van het beroemde Rapenburg, de stad van... Boek in vier talen: Nederlands, Engels, Frans en Duits.

  Meer informatie
 18. Bella Italia

  Bella Italia

  € 4,95  Bella Italia: een heerlijk klimaat, een verrukkelijke keuken, cultuur in steden als Florence, Rome en Venetië en natuurlijk de specifieke Italiaanse levensstijl... Voor velen zijn dit genoeg redenen om nooit meer naar een ander land op vakantie te gaan. Om thuis ook te kunnen genieten van Italië selecteerde Novella Uitgeverij een groot aantal verhalen van bekende Nederlandse en Belgische auteurs.

  Meer informatie
 19. Wonen

  Wonen

  € 8,95  De lezer wordt in dit boek stapsgewijs naar een geslaagde inrichting van de eigen woning geleid. Eerst is het belangrijk dat de bewoner zich zijn woning met al haar eigenschappen voor de geest leert halen. Zien wordt tot inzien, en de te maken plattegrondtekening is hiervan het bewijs. Vervolgens komt het vervaardigen van een maquette aan de orde, die een handig hulpmiddel zal blijken te zijn. Daglicht en kunstlicht vormen een hoofdstuk apart, evenals de plaatsing van de diverse onderdelen van de inventaris, waarmee dit helder geschreven, zeer instructieve boek besluit.

  Meer informatie
 20. Passie voor Bach

  Passie voor Bach

  € 7,95  Op 14 april 1922 vond in de Grote Kerk in Naarden de eerste uitvoering van de Matthäus-Passion plaats. Wat toen begon als een prille liefde van enkele begeerde muziekliefhebbers is nu, vijfenzeventig jaar later, uitgegroeid tot een niet aflatende hartstocht bij tienduizenden jaarlijkse bezoekers.

  Meer informatie
 21. Mi@uw!

  Mi@uw!

  € 4,95  Onze favoriete huisdieren op hun liefst. Onweerstaanbaar voor de vele katten- en hondenliefhebbers; in deze boekjes staan onze trouwe viervoeters en zachte poezenvrienden op hun liefst en mooist gefotografeerd. Slapend, bedelend, en vooral aanhankelijk en aaibaar. Met rasechte exemplaren maar ook de liefste bastaardjes, groot en klein. Kijk en geniet.

  Meer informatie
 22. Navigatie in de natuur

  Navigatie in de natuur

  € 7,95  Verschillende soorten dieren, zoals vogels, vissen en insecten, maken trekbewegingen over de aarde. Deze trekbewegingen kunnen over land, door de lucht of door het water plaatsvinden. Dit boek gaat over de stuurmanskunst van dieren en de primitieve mens. Hoe komt de ruimtelijke oriëntatie tot stand, en welke zintuigen zijn hierbij betrokken. Ook komt de vraag aan de orde waarom dieren trekken.

  Meer informatie
 23. Groenten uit eigen tuin

  Groenten uit eigen tuin

  € 6,95  Dit handige tuinboek is een nauwkeurige, concrete gids die u laat zien hoe u succesvol allerlei groenten kunt kweken. Het bevat talloze kleurenfoto's en geeft u slimme tips, alles netjes ingedeeld per plant en per thema, om snel een antwoord te bieden op de vragen waarmee u worstelt.

  Meer informatie
 24. Doe-het-zelf in de tuin met Rob Verlinden

  Doe-het-zelf in de tuin met Rob Verlinden

  € 6,95  Een medepresentator van 'Eigen huis en tuin' vertelt op aanstekelijke wijze de wordingsgeschiedenis van ontwerp t/m complete inrichting van 4 totaal verschillende tuinen voor dito opdrachtgevers. Niet alleen plattegronden en plantenlijsten werden toegevoegd, maar ook alle inns en outs van een sproei-installatie in het algemeen, inclusief materialenlijst.

  Meer informatie
 25. Plantenbakken

  Plantenbakken

  € 4,95  Een handige raadgever voor iedereen die zijn eigen plantenbakken wil maken. De beschreven technieken worden begeleid door stap-voor-stap aanwijzingen en zijn voorzien van illustraties. Ook beginners kunnen hiermee aan de slag.

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
Pagina:
 1. 1
 2. 2
per pagina