Welkom bij Boek Plaza

Hobby

Hobby

Hobby's

Wat doe jij graag als je vrij bent? Lekker uit eten in een goed restaurant of probeer je liever thuis een nieuw recept uit? Hou je van muziek, sporten of reizen? Of ga je naar musea en schilder je graag? Iedereen heeft wel een hobby. Boek Plaza heeft de boeken in de volgende categorieën ingedeeld:

Eten & Drinken Natuur, Dieren & Planten
Humor Sport & Spel
Kunst & Cultuur              Stripverhalen
Landen & Reizen Voertuigen
Lifestyle Vrije Tijd
Muziek & Dans 

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina
 1. Het gezonde familiekookboek

  Het gezonde familiekookboek

  € 16,99  Samen met je kind naar een gezond gewicht
  Lekker Pûh!!! is bewezen de beste methode tegen overgewicht bij kinderen. Wil je als ouder het probleem van overgewicht van je kind succesvol aanpakken? En wil je dit doen zonder dieet, zonder gevaar voor de gezondheid en zonder medische bemoeienissen? Dan is de methode Lekker Pûh!!! en Het gezonde familiekookboek dé oplossing om op een heldere, begripvolle, vrolijke en vooral niet-belerende wijze een gezond gewicht voor je kind te bereiken.

  Meer informatie
 2. Let's go green

  Let's go green

  € 19,95  Een groene lifestyle voor iedereen
  Let's go green, de lifestylegids voor een groen, eerlijk en gezond leven geeft concrete tips voor een groene lifestyle, zet alle duurzame feiten op een rij en biedt aantrekkelijke groene alternatieven. Met deze inspiratie kun je een nog mooier en bewuster leven realiseren, voor jezelf én voor de aarde.

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina