Welkom bij Boek Plaza

Natuur, Dieren & Planten

Natuur, Dieren & Planten

De natuur bestaat uit planten en dieren. Als er sprake is van ongerepte natuur, een toestand die niet beïnvloed is door de mens, spreken we van een wildernis. De planeet Aarde is, tot dusverre, de enige plaats waar leven is aangetroffen. Meer dan 90% van de totaal aanwezige biomassa op aarde is plantaardig. Dierlijk leven is zeer afhankelijk van planten.

Er zijn meer dan 2 miljoen dier- en plantensoorten geïdentificeerd en schattingen van het werkelijke aantal bestaande soorten variëren van enkele miljoenen tot ruim over de 50 miljoen. In de categorie "Natuur, Dieren en Planten" vind je boeken over dieren en planten in de natuur, maar ook hoe je zelf kunt tuinieren of het beste een tuin kunt aanleggen.

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina
 1. Meesterwerken van de natuur

  Meesterwerken van de natuur

  € 7,95  In deze serie en dus ook in dit deel gaat het om allerlei wetenswaardigheden en wonderlijke zaken in de natuur. Het boek bestaat uit 4 hoofdstukken: Rusteloze natuur, Natuur in kleuren, Wonderen van de plantenwereld en Een schat aan dieren.

  Meer informatie
 2. Plantenbakken

  Plantenbakken

  € 4,95  Een handige raadgever voor iedereen die zijn eigen plantenbakken wil maken. De beschreven technieken worden begeleid door stap-voor-stap aanwijzingen en zijn voorzien van illustraties. Ook beginners kunnen hiermee aan de slag.

  Meer informatie
 3. Doe-het-zelf in de tuin met Rob Verlinden

  Doe-het-zelf in de tuin met Rob Verlinden

  € 6,95  Een medepresentator van 'Eigen huis en tuin' vertelt op aanstekelijke wijze de wordingsgeschiedenis van ontwerp t/m complete inrichting van 4 totaal verschillende tuinen voor dito opdrachtgevers. Niet alleen plattegronden en plantenlijsten werden toegevoegd, maar ook alle inns en outs van een sproei-installatie in het algemeen, inclusief materialenlijst.

  Meer informatie
 4. Groenten uit eigen tuin

  Groenten uit eigen tuin

  € 6,95  Dit handige tuinboek is een nauwkeurige, concrete gids die u laat zien hoe u succesvol allerlei groenten kunt kweken. Het bevat talloze kleurenfoto's en geeft u slimme tips, alles netjes ingedeeld per plant en per thema, om snel een antwoord te bieden op de vragen waarmee u worstelt.

  Meer informatie
 5. Navigatie in de natuur

  Navigatie in de natuur

  € 7,95  Verschillende soorten dieren, zoals vogels, vissen en insecten, maken trekbewegingen over de aarde. Deze trekbewegingen kunnen over land, door de lucht of door het water plaatsvinden. Dit boek gaat over de stuurmanskunst van dieren en de primitieve mens. Hoe komt de ruimtelijke oriëntatie tot stand, en welke zintuigen zijn hierbij betrokken. Ook komt de vraag aan de orde waarom dieren trekken.

  Meer informatie
 6. Mi@uw!

  Mi@uw!

  € 4,95  Onze favoriete huisdieren op hun liefst. Onweerstaanbaar voor de vele katten- en hondenliefhebbers; in deze boekjes staan onze trouwe viervoeters en zachte poezenvrienden op hun liefst en mooist gefotografeerd. Slapend, bedelend, en vooral aanhankelijk en aaibaar. Met rasechte exemplaren maar ook de liefste bastaardjes, groot en klein. Kijk en geniet.

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina