Welkom bij Boek Plaza

Eten & Drinken

Eten & Drinken

In de categorie 'Eten & Drinken' vind je kookboeken met recepten uit verschillende landen. Daarnaast zien we diverse ontwikkelingen. Zo eten we veel bewuster, letten we meer op ons (ideale) gewicht en hebben we soms minder tijd om een goede maaltijd klaar te maken.

Anderzijds nemen we op bepaalde momenten juist uitgebreid de tijd om gezellig met elkaar te eten. Het is dan leuk om een nieuw recept uit te proberen en familie, vrienden en kennissen zo te verrassen. Bekijk onze boeken en bereid binnenkort een heerlijk nieuw gerecht.

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina
 1. Etenschap

  Etenschap

  € 4,95  Waarom is mayonaise de best onderzochte en tegelijk de meest raadselachtige aller sauzen? Waarom proef je - puur op de tong - geen vanillesuiker? Wat is dat nou: de verleiding van smaak, geur en beet?

  Meer informatie
 2. De echte Franse keuken

  De echte Franse keuken

  € 7,95  Recepten uit de traditionele Franse keuken met aandacht voor regionale specialiteiten, geschreven voor geïnteresseerde koks met wat ervaring.

  Meer informatie
 3. Lekkah!

  Lekkah!

  € 4,95  Speciaal voor de periode waarin eten & drinken zo belangrijk zijn, schreef Pierre Wind het hilarische Lekkâh - De Kersteditie. Door de onvolprezen Marnix Rueb voorzien van de befaamde illustraties met Haagse Harry als middelpunt. Kort maar vooral krachtig is de beste omschrijving van het meest compacte, kleurrijkste en daadkrachtigste kerstkookboek dat ooit in Nederland is verschenen.

  Meer informatie
 4. De Turkse keuken

  De Turkse keuken

  € 5,95  Na een inleidend hoofdstuk over culinair Turkije, waarin de meest belangrijke aspecten van deze keuken worden aangestipt, en waarin tevens een kleine spraakkunst is opgenomen, volgen de recepten met een tweetalige noemer. In de bekende volgorde worden voorgerechten, soepen, vlees, vis, groenten, gehakt-, en deeggerechten, pasta-, en rijstgerechten, nagerechten en dranken van een duidelijke receptuur voorzien.

  Meer informatie
 5. Lekker vegetarisch

  Lekker vegetarisch

  € 4,95  Een kookboek voor iedereen die ook eens zonder vlees, vis, kip enz. wil koken. Omdat het gezond is. En lekker...als de recepten leuk zijn. Zoals in dit boek dat voor iedereen een heleboel verrassende en spannende recepten bevat.

  Meer informatie
 6. Tapas da's pas koken

  Tapas da's pas koken

  € 5,95  In Spaanse cafeetjes heeft men de gewoonte heerlijke hapjes bij het dagelijkse aperitiefje te reserveren. Het woord tapas, 'deksel', verwijst naar de vroegere functie van tapas: met een stukje ham of brood bedekte men zijn glas sherry tegen muggen en vliegen.

  Meer informatie
 7. Inmaken in de magnetron

  Inmaken in de magnetron

  € 6,95  [korte omschrijving niet beschikbaar] Meer informatie
 8. Tapas

  Tapas

  € 4,95  Tapas zijn de verrukkelijke aperitiefjes die in Spaanse cafés worden geserveerd bij een drankje. Inmiddels zijn ze overal ter wereld populair. Van perfecte borrelhap - een hapklaar stukje vis, mini-rundvleeskebabs of geroosterde groenten - tot een keuze uit schotels die perfect zijn voor een familiediner.

  Meer informatie
 9. Party gerechten

  Party gerechten

  € 4,95  Snelle verrukkelijke partyrecepten, stap-voor-stap-instructies met zeer haalbare bereidingstijden, bij elk recept een duidelijk overzicht van de voedingswaarden, geen speciale keukengereedschappen nodig, alle recepten zijn grondig getest.

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina