Welkom bij Boek Plaza

Kunst & Cultuur

Kunst & Cultuur

Kunst is een product van creatieve menselijke uitingen. Van vrijwel elke cultuur zijn voorwerpen bekend die zich onderscheiden van ‘gewone’ objecten doordat er een hogere esthetische waarde aan wordt toegeschreven. Kunst is cultuurspecifiek en tijdgebonden. Er ontstaan nieuwe genres en ontwikkelen zich andere kunstvormen, waardoor het idee over de functie en de aard van kunst constant verandert.

In de categorie 'Kunst & Cultuur' kun je boeken verwachten over beeldende kunst (zoals beeldhouwkunst, fotografie en schilderkunst), musea, theater, film, architectuur en kunstmanifestaties. Boeken over andere genres binnen de Kunst & Cultuur vind je in de diverse andere categorieën op onze website.

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina
 1. Kijkbeest. Portret van een passie.

  Kijkbeest. Portret van een passie.

  € 9,95  Kijkbeest. Portret van een passie is een boek van en over Coks Prins, vormgever. Geen kijkboek, maar een boek over kijken. Foto's van Prins zelf worden afgewisseld met teksten en beelden van en door zijn naasten.

  Meer informatie
 2. Holland in vogelvlucht

  Holland in vogelvlucht

  € 9,95  Holland in vogelvlucht bevat een selectie van 400 fraaie foto's die zowel in vogelvlucht als met beide benen op de grond werden gemaakt, van 1.000 voet tot N.A.P. We herkennen Holland erin als een land van water, weilanden, en molens, met goed bewaarde gevels in sta en dorp, maar ook als een land van bedrijvigheid, industrie, transport en moderne architectuur.

  Meer informatie
 3. The Complete Prose of Woody Allen

  The Complete Prose of Woody Allen

  € 8,95  Although Woody Allen is best known for his cult movies, he is also a writer of outstanding wit and skill. Dip into this collection of fifty-two pieces for hilarity, deadpan weirdness, and some extremely outlandish ideas. Do you want to hear about the time Hitler went for a haircut? Or why Woody reveres Socrates? Have you ever wondered what would have happened if the Impressionists had actually been dentists?

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina