Welkom bij Boek Plaza

Landen & Reizen

Landen & Reizen

Droom je al weg bij de gedachte aan je volgende vakantie? Blijf je in eigen land of ga je ver weg om zon, zee en strand op te zoeken? Blijf je op één plek of ga je een wereldreis maken? Weer op de camping of toch maar een hotel dit jaar?

Wist je dat je het grootste plezier aan een vakantie beleeft in de periode voorafgaand aan en na de werkelijke vakantie? Of het waar is durven wij niet te zeggen, maar de periode ervoor duurt wel langer. Een goede reden om nu alvast meer te lezen over jouw vakantieland in een reisgids of kies een spannend verhaal uit en leer meer over de inwoners en hun gewoonten. Ook kun je hier taalgidsen, routebeschrijvingen, landkaarten en plattegronden van steden vinden.

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina
 1. Bella Italia

  Bella Italia

  € 4,95  Bella Italia: een heerlijk klimaat, een verrukkelijke keuken, cultuur in steden als Florence, Rome en Venetië en natuurlijk de specifieke Italiaanse levensstijl... Voor velen zijn dit genoeg redenen om nooit meer naar een ander land op vakantie te gaan. Om thuis ook te kunnen genieten van Italië selecteerde Novella Uitgeverij een groot aantal verhalen van bekende Nederlandse en Belgische auteurs.

  Meer informatie
 2. In and around Leiden

  In and around Leiden

  € 6,95  Leiden, stad van ontdekkingen. Leiden is de stad van Rembrandt, de stad met maar liefst twaalf musea, de stad met de oudste universiteit van Nederland, de stad met de meeste hofjes, de stad met de mooiste Burcht, de stad van het beroemde Rapenburg, de stad van... Boek in vier talen: Nederlands, Engels, Frans en Duits.

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina