Welkom bij Boek Plaza

Sport & Spel

Sport & Spel

Een spel wordt voor het plezier van de deelnemers gespeeld. Ook kan het vergroten van bepaalde vaardigheden of kennis een doel van het spel zijn. Kinderen spelen omdat ze het leuk vinden, maar ze leren er ook van. Als een spel amusementswaarde heeft voor toeschouwers kan het uitgroeien tot een sport, waarbij spelers zich aansluiten bij een club of vereniging. Enkele voorbeelden van sportverenigingen zijn voetbalclubs en wielerploegen.

Er zijn heel veel soorten sporten en spellen, zoals balspellen, bordspellen, computerspellen en puzzels. In de categorie 'Sport & Spel' vind je boeken met mooie verhalen over spellen, sport en autobiografieën van spelers en sporters.

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina
 1. Hard gras: De interviews

  Hard gras: De interviews

  € 4,95  Hard gras bestaat tien jaar. Dit jubileumnummer staat vol interviews, een klassieke vorm van journalistiek die Hard Gras normaliter niet beoefent. Henk Spaan sprak urenlang met de inmiddels wereldberoemde schrijver Nick Hornby, Hugo Borst en Wilfried de Jong ontmoetten Ruud Gullit, Kees 't Hart ging met Gert-Jan Verbeek op scoutingreis naar Israël, en gesprekken van Henk Spaan met Louis van Gaal en Harry van Raay. Onocencio Arias, de Spaanse ambassadeur bij de VN, verklaart de essentie van Real Madrid.

  Meer informatie
 2. Ik ben El Diego

  Ik ben El Diego

  € 7,95  'Waarom haten ze me zo in Italië? Ik kwam in Napels aan als een sympathieke speler die door iedereen bewonderd en aanbeden werd... want in die tijd won Napels niets. Maar toen ze eenmaal een sterke ploeg had en steeds meer wedstrijden wonnen, was ik opeens niet aardig meer. Ik ben als een verstoten misdadiger uit Italië weggegaan.'

  Meer informatie
 3. De beste sportverhalen

  De beste sportverhalen

  € 3,95  Mart Smeets: Elfstedentocht, Henk Spaan: Mijn dochter voetbalt ook, Hans Bohm: CSOM, Harry Vermeegen: Peter van Vossen, Mart Smeets: Kruipers, Barry Hughes: Frank Kramer, Mart Smeets: Herinneringen aan mijn vader, Harry Vermeegen: Ronald Koeman, Barry Hughes: Golfen met Marco van Basten, Ria Stalman: De gouden finish van de Holland Acht, Mart Smeets: Shirt aan...please, Harry Vermeegen: Jan Wouters

  Meer informatie
 4. Kom je ook?

  Kom je ook?

  € 5,95  Het organiseren van een kinderpartijtje mag tegenwoordig zonder overdrijven worden gezien als een uitdaging; de creativiteit van ouders wordt danig op de proef gesteld. Dit boek geeft aanwijzingen voor het organiseren van kinderfeestjes, ingedeeld in drie leeftijdscategorieën.

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina