Welkom bij Boek Plaza

Voertuigen

Voertuigen

Voertuigen

Een vervoermiddel wordt veelal gebruikt om personen of goederen te verplaatsen. Er zijn vele soorten vervoermiddelen, van een rij- of lastdier tot een fiets en van motorvoertuigen tot vliegtuigen. De een met een iets grotere eigen wil en persoonlijkheid dan de andere. Boek Plaza heeft deze boeken in de volgende categorieën onderverdeeld:

Auto's  Maritiem
Fietsen Motoren
Luchtvaart     
Treinen

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina
 1. Autotest 91

  Autotest 91

  € 7,95  70 testen en impressies, internationale ontwikkelingen, autosportperikelen, nieuws, achtergronden, prijzen, specificaties

  Meer informatie
 2. De dolle entree van automobiel en velocipee

  De dolle entree van automobiel en velocipee

  € 8,95  Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de ANWB is een selectie herdrukt uit de eerste 25 jaren van het tijdschrift "De Kampioen". In het boek wordt hoofdzakelijk aandacht besteed aan het vervoermiddel waaraan de ANWB zijn naam heeft ontleend, het rijwiel.

  Meer informatie
 3. Redders

  Redders

  € 6,95  De historie van de KNRM is er een van dapperheid, gewetensvol beheer en belangeloze inzet. Nog steeds worden mensen die op zee in gevaar verkeren, door deze organisatie gered. Dit boek is een eerbetoon aan de mannen van de KNRM en staat barstensvol verhalen, foto's en illustraties.

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina