Welkom bij Boek Plaza

Kids

Kids

Jeugd- en Kinderboeken

Bij Boek Plaza zijn leuke en leerzame boeken voor en over jonge en oudere kinderen aanwezig.
In de categorie 'Jeugd- en Kinderboeken' vind je de volgende (nieuwe en tweedehands) boeken:

In de categorie 'Jeugdboeken' vind je (lees)boeken voor kinderen vanaf 13 jaar. In de categorie 'Kinderboeken' staan de boeken voor kinderen tot 12 jaar. Educatieve boeken over de ontwikkeling die kinderen doormaken, zijn opgenomen in de categorie "Opvoeding & Onderwijs". Schoolboeken zijn leerboeken gebruikt door scholen en andere instellingen. Klik op bovenstaande links om direct naar de categorie van jouw keuze te gaan.

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina
 1. Het Meidenboek

  Het Meidenboek

  € 5,95  Een voorlichtingsboek voor meisjes, waarin niet alleen sex aan de orde komt, maar ook onderwerpen als: moeilijkheden thuis, vriendinnen en vrienden, lesbisch zijn, vrije tijd, uiterlijk, wat wil je worden en hoe het vroeger was. Elk onderwerp wordt besproken via een dagboekfragment, een interview met 5 meisjes, een serie foto's of een getekende strip, een stuk vervolgverhaal en feiten die hierbij van belang zijn.

  Meer informatie
 2. Een moeder voor altijd

  Een moeder voor altijd

  € 4,95  Deze verhalenbundel belicht op lichtvoetige wijze alle aspecten van moederschap. Openhartig, warm, maar vooral herkenbaar.

  Meer informatie
 3. Nooit te vroeg om op te voeden!

  Nooit te vroeg om op te voeden!

  € 6,95  Nooit te vroeg om op te voeden! gaat over de schaduwzijde van de opvoeding van kinderen. Kinderen staan in het centrum van de maatschappelijke discussie. Het lijkt wel of we allemaal de waarde en het belang van kinderen hebben herontdekt.

  Meer informatie
 4. Baby's Room

  Baby's Room

  € 5,95  Preparing a nursery may be a parents most joyful and meaningful decorating project ever. Filled with visions of the newborn swathed in soft blankets and tucked in a crib with a rocker at the ready, its easy to feel excited-and to be completely overwhelmed.

  Meer informatie
 5. Een vader voor altijd

  Een vader voor altijd

  € 4,95  Deze verhalenbundel belicht op lichtvoetige wijze alle aspecten van het vaderschap. Openhartig, warm, maar vooral herkenbaar.

  Meer informatie
 6. Eerste hulp voor jonge moeders

  Eerste hulp voor jonge moeders

  € 4,95  Jonge moeders zijn natuurlijk ontzettend blij met hun kleintje. Ondertussen zitten ze ook met vragen waar ze niet direct een antwoord op hebben. Die antwoorden vinden de jonge moeders in dit boekje. Eerste hulp voor jonge moeders is een informatieve, leerzame en vrolijke vraagbaak. Erg leuk om te krijgen en om cadeau te doen.

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina