Welkom bij Boek Plaza

Kids

Kids

Jeugd- en Kinderboeken

Bij Boek Plaza zijn leuke en leerzame boeken voor en over jonge en oudere kinderen aanwezig.
In de categorie 'Jeugd- en Kinderboeken' vind je de volgende (nieuwe en tweedehands) boeken:

In de categorie 'Jeugdboeken' vind je (lees)boeken voor kinderen vanaf 13 jaar. In de categorie 'Kinderboeken' staan de boeken voor kinderen tot 12 jaar. Educatieve boeken over de ontwikkeling die kinderen doormaken, zijn opgenomen in de categorie "Opvoeding & Onderwijs". Schoolboeken zijn leerboeken gebruikt door scholen en andere instellingen. Klik op bovenstaande links om direct naar de categorie van jouw keuze te gaan.

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina
 1. Vampire Diaries 8

  Vampire Diaries 8

  € 18,99  Deel 8 van The Vampire diaries - De vampierendagboeken
  Elena Gilbert en haar vrienden hebben Fell's Church gered toen kwade geesten eropuit waren om het dorp te vernietigen. Maar de vrijheid heeft zijn tol geëist: Damon Salvatore is dood. Hierdoor verandert alles.

  Meer informatie
 2. Vampire Diaries 5 + 6

  Vampire Diaries 5 + 6

  € 18,99  Deel 5 - Toevlucht & Deel 6 - Gedwongen
  Weer twee spannende boeken over de onweerstaanbare Salvatore-broers, waarin de jagers worden opgejaagd en een wrede vijand uit het verleden van Stefan en Damon opduikt.

  Meer informatie
 3. Lola & de boy next door

  Lola & de boy next door

  € 17,99  Van de auteur van Anna en de French Kiss
  Wanneer boy next door Cricket weer terug is in het leven van Lola, moet ze zich uiteindelijk verzoenen met haar gevoelens voor hem. Zal de jongen uit het verleden de liefde van haar leven blijken te zijn?

  Meer informatie
 4. Het grote verhaaltjesboek

  Het grote verhaaltjesboek

  € 18,99  Met zestig verhaaltjes is dit voor jongens en meisjes vanaf drie jaar het perfecte voorleesboek
  Het boek staat vol lieve, gekke en grappige verhaaltjes over allerlei onderwerpen; van Koning Krentenbol tot de drie kleine kleutertjes en van verschillende beroepen tot de seizoenen. Door de handige inhoudsopgave die gerangschikt is op onderwerp is het juiste verhaaltje zo gevonden.

  Meer informatie
 5. Koning Arthur

  Koning Arthur

  € 12,99  De magische legende van Koning Arthur opnieuw verteld
  Al jaren verlangt het Engelse volk naar een koning. Volgens een legende kan er pas iemand gekroond worden wanneer het diegene lukt om een betoverd zwaard uit een enorme steen los te trekken. Veel dappere ridders hebben dit geprobeerd, maar het is tot dan toe nog niemand gelukt. Dan trekt de jonge schildknaap Arthur het zwaard moeiteloos uit de steen. Met hulp van de Tovenaar Merlijn zou Arthur weleens de grootste koning kunnen worden die Engeland ooit heeft gekend.

  Meer informatie
 6. Balanceren op één been

  Balanceren op één been

  € 15,95  Zelfcoaching voor single moeder
  Single moeders hebben het druk met kinderen, werken, huishouden, school, clubjes en sociale contacten. Ze komen weinig aan zichzelf toe, maar ze staan er wel alleen voor en hebben af en toe steun in de rug nodig. Het begrip coaching is bekend, maar nog lang niet iedereen durft de drempel over; bovendien hebben alleenstaande moeders vaak weinig tijd of geld. Balanceren op één been kan hen verder helpen. Ze hoeven er de deur niet voor uit en kunnen het oppakken als de kinderen in bed liggen.

  Meer informatie
 7. Exodus

  Exodus

  € 13,99  Hoe migratie onze wereld verandert
  Paul Collier bepleit dat nationale grenzen alleen binnen strenge regels overschreden kunnen worden. Exodus presenteert ethische en legitieme redenen om migratie te beperken, in het belang van zowel de gastlanden als de migratielanden.

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina