Welkom bij Boek Plaza

7-9 jaar

Kinderboeken (7 - 9 jaar)

Tussen zes en zeven beginnen de meeste kinderen te lezen. Hiervoor is het nodig dat een kind klank- en schriftbeeld kan koppelen, inzicht heeft in structuren, zelf concentratie kan opbrengen, taalvaardig is en ervaring heeft met de taal. Boekjes voor beginnende lezers bestaan uit eenlettergrepige woorden en korte hoofdstukjes.

Vanaf 8 jaar interesseren kinderen zich meer en meer voor de werkelijkheid (de natuur, de omgeving en de mensen). Het is de leeftijd waarin ze van alles ontdekken en het lezen van boeken kan veel losmaken bij deze kinderen.

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina
 1. Het grote verhaaltjesboek

  Het grote verhaaltjesboek

  € 18,99  Met zestig verhaaltjes is dit voor jongens en meisjes vanaf drie jaar het perfecte voorleesboek
  Het boek staat vol lieve, gekke en grappige verhaaltjes over allerlei onderwerpen; van Koning Krentenbol tot de drie kleine kleutertjes en van verschillende beroepen tot de seizoenen. Door de handige inhoudsopgave die gerangschikt is op onderwerp is het juiste verhaaltje zo gevonden.

  Meer informatie
 2. Koning Arthur

  Koning Arthur

  € 12,99  De magische legende van Koning Arthur opnieuw verteld
  Al jaren verlangt het Engelse volk naar een koning. Volgens een legende kan er pas iemand gekroond worden wanneer het diegene lukt om een betoverd zwaard uit een enorme steen los te trekken. Veel dappere ridders hebben dit geprobeerd, maar het is tot dan toe nog niemand gelukt. Dan trekt de jonge schildknaap Arthur het zwaard moeiteloos uit de steen. Met hulp van de Tovenaar Merlijn zou Arthur weleens de grootste koning kunnen worden die Engeland ooit heeft gekend.

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina