Welkom bij Boek Plaza

Opvoeding kinderen

Opvoeding kinderen

Bij de gedachte aan opvoeden denken we al snel aan de uiterlijke zaken, zoals voeding en kleding. Ook leren we onze kinderen gedrag en hoe ze het beste met anderen kunnen omgaan. En we willen dat ze goed leren: taal, rekenen en schrijven is immers enorm belangrijk. Steeds meer ouders kijken naar hoe hun kind werkelijk is.

Ze bieden hun kind de mogelijkheid om zichzelf beter te leren kennen en verder te ontwikkelen. Bij het opvoeden van een kind komt heel wat kijken. Gelukkig zijn er veel boeken over geschreven, zodat je over alle aspecten van het opvoeden wel iets kunt lezen.

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina
 1. Een moeder voor altijd

  Een moeder voor altijd

  € 4,95  Deze verhalenbundel belicht op lichtvoetige wijze alle aspecten van moederschap. Openhartig, warm, maar vooral herkenbaar.

  Meer informatie
 2. Nooit te vroeg om op te voeden!

  Nooit te vroeg om op te voeden!

  € 6,95  Nooit te vroeg om op te voeden! gaat over de schaduwzijde van de opvoeding van kinderen. Kinderen staan in het centrum van de maatschappelijke discussie. Het lijkt wel of we allemaal de waarde en het belang van kinderen hebben herontdekt.

  Meer informatie
 3. Baby's Room

  Baby's Room

  € 5,95  Preparing a nursery may be a parents most joyful and meaningful decorating project ever. Filled with visions of the newborn swathed in soft blankets and tucked in a crib with a rocker at the ready, its easy to feel excited-and to be completely overwhelmed.

  Meer informatie
 4. Een vader voor altijd

  Een vader voor altijd

  € 4,95  Deze verhalenbundel belicht op lichtvoetige wijze alle aspecten van het vaderschap. Openhartig, warm, maar vooral herkenbaar.

  Meer informatie
 5. Eerste hulp voor jonge moeders

  Eerste hulp voor jonge moeders

  € 4,95  Jonge moeders zijn natuurlijk ontzettend blij met hun kleintje. Ondertussen zitten ze ook met vragen waar ze niet direct een antwoord op hebben. Die antwoorden vinden de jonge moeders in dit boekje. Eerste hulp voor jonge moeders is een informatieve, leerzame en vrolijke vraagbaak. Erg leuk om te krijgen en om cadeau te doen.

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina