Welkom bij Boek Plaza

Opvoeding kinderen

Opvoeding kinderen

Bij de gedachte aan opvoeden denken we al snel aan de uiterlijke zaken, zoals voeding en kleding. Ook leren we onze kinderen gedrag en hoe ze het beste met anderen kunnen omgaan. En we willen dat ze goed leren: taal, rekenen en schrijven is immers enorm belangrijk. Steeds meer ouders kijken naar hoe hun kind werkelijk is.

Ze bieden hun kind de mogelijkheid om zichzelf beter te leren kennen en verder te ontwikkelen. Bij het opvoeden van een kind komt heel wat kijken. Gelukkig zijn er veel boeken over geschreven, zodat je over alle aspecten van het opvoeden wel iets kunt lezen.

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina
 1. Balanceren op één been

  Balanceren op één been

  € 15,95  Zelfcoaching voor single moeder
  Single moeders hebben het druk met kinderen, werken, huishouden, school, clubjes en sociale contacten. Ze komen weinig aan zichzelf toe, maar ze staan er wel alleen voor en hebben af en toe steun in de rug nodig. Het begrip coaching is bekend, maar nog lang niet iedereen durft de drempel over; bovendien hebben alleenstaande moeders vaak weinig tijd of geld. Balanceren op één been kan hen verder helpen. Ze hoeven er de deur niet voor uit en kunnen het oppakken als de kinderen in bed liggen.

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina