Welkom bij Boek Plaza

Avontuur & Actie

Avontuur & Actie

In het genre 'Avontuur & Actie' vind je boeken waarin avontuur, uitdagingen, actie, risico's en opwinding centraal staan. Met gevaar voor eigen leven vechten onze helden tegen het alledaagse kwaad en zetten zij met gevechten, explosies, achtervolgingen en stuntwerk hun levens op het spel.

Het genre 'Avontuur & Actie' vertoont veelal een overlap met andere genres zoals thrillers en detectives. Veel avontuur- en actieverhalen worden verfilmd. Vind hier jouw spannende 'Avontuur & Actie' boek.

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina
 1. Opdracht vermist!

  Opdracht vermist!

  € 4,95  Vijf getrainde oorlogsspecialisten gaan na zeven jaar terug naar Vietnam om een kameraad te bevrijden, die door een brief heeft laten weten dat hij gevangen wordt gehouden en nog in leven is ondanks afschuwelijke martelingen en wreedheden.

  Meer informatie
 2. Onder de vleugels van de draak

  Onder de vleugels van de draak

  € 5,95  Een gefortuneerde Californische playboy en een zwarte politievrouw speuren naar gangsters uit Hongkong die heulen met Peking en met corrupte Amerikaanse politici.

  Meer informatie
 3. Modesty Blaise, dodelijke diamanten

  Modesty Blaise, dodelijke diamanten

  € 4,95  Samen met haar rechterhand Willie Garvin krijgt Modesty opdracht een komplot rond een diamantentransport te ontrafelen. Diamanten die bestemd zijn voor sjeik Aboe-Tahir, in ruil voor een belangrijke olieconcessie. En dan komt ze in actie.

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina