Welkom bij Boek Plaza

Thrillers

Thrillers

'Thrillers' kenmerken zich over het algemeen door hun hoge verhaaltempo en het opbouwen van de spanning. In tegenstelling tot een detective is de ontknoping al vóór het eind van het verhaal bekend. De vaak verrassende wendingen en mysterieuze elementen, bouwen de spanning op die leidt tot een climax.

Er zijn vele soorten thrillers, zoals psychologische, politieke, spionage en actiethrillers. Als je van snelheid, spanning, helden, actie en gevaar houdt, dan vind je hier gegarandeerd jouw volgende boek.

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
per pagina
 1. Scarpetta

  Scarpetta

  € 6,95  Patholoog-anatoom Kay Scarpetta neemt een opdracht aan om een reeks gruwelijke moorden in New York te helpen oplossen. In het psychiatrisch ziekenhuis Bellevue heeft een gewonde, geketende patiënt naar haar gevraagd: Oscar Bane. Hij vertelt haar dat hij verwond is bij een moord die hij niet begaan heeft. Liegt hij, of klopt zijn paranoïde verhaal?

  Meer informatie
 2. Gedumpt

  Gedumpt

  € 3,95  De schrijver gaat op zoek naar de achtergronden van de moord op een jonge huisvrouw in Californië in 1973.

  Meer informatie
 3. Kus van de dood

  Kus van de dood

  € 6,95  Eve is helderziende. Haar man kan er niet tegen en gaat weg. Als Eve hem na gaat, is ze 'getuige' van een moord. Haar beschrijving van de moordenaar brengt inspecteur Latovsky dichter bij de dader. Als de dader toevallig hoort dat de 'getuige' helderziende is, en een psychiater heeft geholpen bij het stellen van een diagnose, gaat hij op zoek naar haar. Eve moet hem helpen bepaalde gebeurtenissen uit zijn verleden te verklaren.

  Meer informatie
 4. De zwerm

  De zwerm

  € 7,95  Na de geheimzinnige verdwijning van een Peruaanse visser stuiten wetenschappers op angstaanjagende transformaties in de plaatselijke natuur.

  Meer informatie
 5. De dood heeft een geur

  De dood heeft een geur

  € 4,95  Rondom Washington bezwijken ettelijke zwangere vrouwen aan een zich razendsnel verspreidende kanker met een vreemde, kruidige geur; zij blijken allen kort tevoren enige uren zoek geweest te zijn. Een bij het onderzoek betrokken arts raakt verliefd op de jonge atlete Michelle, die wonderlijke hallucinaties heeft en bovendien de onverklaarbare zelfmoord van haar zuster met zich meetorst.

  Meer informatie
 6. Dreiging uit het schimmenrijk

  Dreiging uit het schimmenrijk

  € 4,95  Een inspecteur van politie die al zijn hele leven wordt achtervolgd door ongelukken met dodelijke afloop in zijn omgeving, ontdekt uiteindelijk wat daarvoor verantwoordelijk is.

  Meer informatie
 7. De crash

  De crash

  € 5,95  Een lid van een antiterroristische eenheid komt erachter dat de FBI na een vliegtuigongeluk vijf jaar geleden allerlei feiten heeft verzwegen.

  Meer informatie
 8. Duivels werk

  Duivels werk

  € 5,95  Op het strand van een Schots eiland is de duivel gezien. Een wezen dat half mens, half beest lijkt te zijn, houdt de media en de doodsbange eilandbewoners in zijn greep. De sceptische journalist Joe Oakes is vastbesloten deze onzin te ontmaskeren. Dat deed hij al eens met de gebedsgenezer Malachi Dove, wiens volgelingen op het eiland wonen.

  Meer informatie
 9. Advocaat van de duivel

  Advocaat van de duivel

  € 6,95  Zonder het te weten wordt Mitchell McDeere, briljant rechtenstudent van arme ouders, al geruime tijd in de gaten gehouden. Zodra hij afstudeert, biedt het prestigieuze juristenkantoor Bendini, Lambert & Locke hem niet alleen een zeer aantrekkelijke baan aan, maar het overlaadt de net getrouwde Mitchell ook nog eens met een vorstelijk salaris, een schitterende auto, een prachtig huis met een zeer lage hypotheek en talrijke bonussen.

  Meer informatie
 10. De dief

  De dief

  € 3,95  Als Polly voor het eerst iets steelt, is ze acht jaar. Naarmate ze ouder wordt, blijkt dat ze niet alleen een geboren dief is, maar ook een pathologische leugenaar. Vooral mensen die Polly kwetsen, leren haar kennen als een gevaarlijke tegenstander. Als een man Polly lastigvalt in een vliegtuig naar New York, reageert zij op de enige wijze die ze kent: uit wraak steelt ze zijn koffer. Bij thuiskomst blijkt de koffer echter een enorm geldbedrag te bevatten.

  Meer informatie
 11. Erken mij

  Erken mij

  € 3,95  Daphne Hoveling, 28 en single, is een halfjaar in therapie geweest bij de veertien jaar oudere psycholoog Etienne Segers voor een burn-out. Als de therapie ten einde loopt nodigt Etienne zijn cliënte uit voor een romantisch weekend in Parijs, de stad waar hij is geboren. Maar de dubieuze idylle wordt al op de eerste avond ruw verstoord.

  Meer informatie
 12. Versluiering

  Versluiering

  € 3,95  Het hele Franse hof is in rep en roer: kardinaal Mazarin, de eerste minister van het koninkrijk, wil voor het volgende carnaval een groots Italiaans melodrama opvoeren. Maar welk complot gaat er werkelijk schuil achter deze weelderige opvoering?

  Meer informatie
 13. De vrouw die met vuur speelde

  De vrouw die met vuur speelde

  € 7,95  Drie moorden, één avond. De slachtoffers zijn twee journalisten die aan een publicatie over mensensmokkel werkten, en de voogd van Lisbeth Salander. Op het moordwapen worden de vingerafdrukken aangetroffen van Lisbeth. Het hele politieapparaat komt in beweging, maar Lisbeth is onvindbaar.

  Meer informatie
 14. Mannen Die Vrouwen Haten

  Mannen Die Vrouwen Haten

  € 7,95  Mikael wordt benaderd door oud-zakenman Henrik Vanger. Veertig jaar geleden is de zestienjarige Harriët Vanger op mysterieuze wijze verdwenen en vermoedelijk vermoord. De zaak is echter nooit opgelost en inmiddels verjaard. Toch wil Henrik Vanger graag dat Mikael zich hier nog eens op stort.

  Meer informatie
 15. De klauw van de tijger

  De klauw van de tijger

  € 6,95  In Indonesië heeft de islamitische dictator Rahman, alias 'de tijger van Azië', na een militaire coup de macht gegrepen. Onder zijn leiding moet Indonesië een wereldmacht worden en om dat te bereiken voert hij een agressieve, gewelddadig politiek, met name naar het buitenland: Zo ontzegt hij de VS de toegang tot zijn territoriale wateren.

  Meer informatie
 16. Het testament

  Het testament

  € 6,95  Een puissant rijke man heeft vlak voor zijn zelfmoord zijn erfgenamen goeddeels onterfd ten gunste van een geheimgehouden natuurlijke dochter, die door een aan lager wal geraakte advocaat wordt opgespoord in de binnenlanden van Brazilië.

  Meer informatie
 17. Doodsengel

  Doodsengel

  € 5,95  Wanneer politieman Andy Fallon dood wordt gevonden, gaan rechercheur Sam Kovac en zijn ambitieuze partner Nikki Liska op onderzoek uit. Fallon's dood lijkt zelfmoord en het onderzoek is een formaliteit.

  Meer informatie
 18. Delta Force

  Delta Force

  € 5,95  Delta Force is dé elite-eenheid van het Amerikaanse leger. Ze domineren het moderne slagveld, maar hun uiterste geheime missies komen niet in de krant. Geen enkel boek geeft enig inzicht in hun activiteiten - tot nu toe. In dit waargebeurde verhaal neemt een Delta Force-lid van het eerste uur ons mee achter de schermen van geheime militaire acties. Dit is het nooit eerder naar buiten gebrachte relaas van het 1st Special Forces Operationale Detachment-D (Delta Force).

  Meer informatie
 19. Dodentrein

  Dodentrein

  € 4,95  Ergens in Europa vervoert een trein een geheime, illegale lading: zes gepanserde stalen vaten met een dodelijke lading plutonium. Als een onschuldige treinreiziger afschuwelijke brandwonden oploopt doordat een van de vaten beschadigd is, komt de uiterst geheime misdaadorganisatie van de Verenigde Naties, de UNACO, meteen in actie.

  Meer informatie
 20. The Panic of '89

  The Panic of '89

  € 3,95  It's a world where sleep is wasted time, where digital screens are constantly flashing the latest prices and only the quickest lock into the lucrative main chance with a predatory instinct as deadly as the eagle's eye on a silver dollar. It's the whizz-kid world of international high finance where profit and power are the only principles... and with the money market on the brink of a massive collapse, the heat is really on!

  Meer informatie
 21. Moederdag

  Moederdag

  € 4,95  Een Amerikaans journalistenechtpaar gaat op zoek naar hun gekidnapte vier maanden oude zoontje.

  Meer informatie
 22. Trauma

  Trauma

  € 5,95  Wanneer een jonge arts op een beroemd instituut onderzoek gaat verrichten naar het stopzetten van het verouderingsproces, komt ze in aanraking met allerlei vreemde en beangstigende zaken.

  Meer informatie
 23. De broederschap

  De broederschap

  € 6,95  In een lichtbeveiligde strafinstelling zitten drie ex-rechters gevangen, die samen De Broederschap vormen. Ze verrijken zich vanuit de gevangenisbibliotheek met de opbrengsten uit allerlei illegale zaken. Maar dan laten ze de verkeerde in de val lopen: een onschuldige 'van buiten', een man met gevaarlijke vrienden ...

  Meer informatie
 24. Achter gesloten deuren

  Achter gesloten deuren

  € 6,95  Na de moord op twee rechters van het Amerikaanse hooggerechtshof werkt een intelligente rechtenstudente dagenlang aan de computer van de faculteitsbibliotheek en denkt de dader gevonden te hebben.

  Meer informatie
 25. Blokkade

  Blokkade

  € 5,95  Na het zien van zinloos geweld veranderen de levens van verschillend toeschouwers, waaronder dat van een ex-militair die in Bosnië heeft gediend.

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
per pagina