Welkom bij Boek Plaza

Studie

Studie

Studieboeken

Als student volg je een of meerdere opleidingen met als doel een beroep te leren. Een studie is een onderdeel van een opleiding. Studenten volgen hun master-, bachelor- en overige opleidingen aan de Hoogescholen en universiteiten. Boek Plaza heeft de studieboeken in de volgende categorieën onderverdeeld:

Bedrijfskunde Filosofie & Spiritualiteit Management & Economie            Recht
Communicatie Gezondheid & Medisch Onderwijs Sociologie
Exacte Wetenschappen            Godsdienst & Theologie               Psychologie

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
Pagina:
 1. 1
 2. 2
per pagina
 1. Succesvol in presentaties geven

  Succesvol in presentaties geven

  € 5,95  Een publiek toespreken, het is in het dagelijks zakenleven onvermijdelijk. Of u nu het woord moet richten tot een grote bijeenkomst van zakenlieden of een klein groepje collega's, altijd zijn er heel wat elementen waar u rekening mee moet houden, opdat uw presentatie zou slagen.

  Meer informatie
 2. Beter werk

  Beter werk

  € 6,95  Nog niet zo lang geleden was carrière maken een gunst. Inmiddels heeft het personeel het voor het zeggen. Werkgevers zijn wanhopig op zoek naar gekwalificeerde mensen, en wie eenmaal binnen is, krijgt alle ruimte. Begeleid door trainers en loopbaanplanners reiken jonge talenten met succes naar een baan aan de top.

  Meer informatie
 3. Managen voor dummies

  Managen voor dummies

  € 6,95  Een complete gids voor managers van nu en in de toekomst! Of je nu al jaren manager bent of nog maar net, de wereld die management heet kan heel frustrerend, verwarrend en bedreigend zijn, maar maak je niet druk! Met Managen voor Dummies heb je het juiste gereedschap in handen om mensen, projecten en teams te managen in de snelle zakelijke wereld van vandaag.

  Meer informatie
 4. Doelgericht en effectief communiceren op de arbeidsmarkt

  Doelgericht en effectief communiceren op de arbeidsmarkt

  € 7,95  Arbeidsmarktcommunicatie staat als vak niet op zichzelf maar is een combinatie van verschillende onderdelen van de opleiding Personeel en Arbeid. In Doelgericht en effectief communiceren op de arbeidsmarkt worden daarom kennis van personeel en organisatie en kennis van de arbeidsmarkt gecombineerd met praktische communicatieve vaardigheden. Het belangrijkste doel is (toekomstige) personeelsmedewerkers doelgerichte, effectieve arbeidsmarktcommunicatie te leren gebruiken voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers. NB. vouw in kaft + merkstift gearceerde teksten

  Meer informatie
 5. Communicatie en interactieve beleidsvorming

  Communicatie en interactieve beleidsvorming

  € 6,95  Pleidooi voor een 'interactieve' vorm van overheidsbeleid, waarbij de overheid (nieuw) beleid vormt in samenwerking met de betrokken burgers.

  Meer informatie
 6. Inleiding SPSS 14 voor Windows

  Inleiding SPSS 14 voor Windows

  € 5,95  Deze druk van Inleiding SPSS is bestemd voor versie 14.0 van dit toonaangevende programma voor het analyseren van statische gegevens. Dit boek bouw voort op het succes van de voorgaande drukken voor oudere versies van SPSS. De leerboeken Inleiding SPSS van Eelko Huizingh zijn al jaren de mest succesvolle leerboeken over SPSS die worden gebruik in het hoger onderwijs.

  Meer informatie
 7. WordPerfect

  WordPerfect

  € 6,95  Dit naslagwerk geeft uitvoerige, nuttige tips, trucs en technieken voor het efficiente gebruik van het Tekstverwerkingsprogramma 'Wordperfect'. Uitgangspunt is de versie 4.2, hoewel ook gebruikers van de eerdere versie 4.1 hun voordeel kunnen doen met dit boek.

  Meer informatie
 8. Beginnen met Windows XP (+CD)

  Beginnen met Windows XP (+CD)

  € 4,95  In Beginnen met Windows XP leren gebruikers snel hoe Windows XP werkt. Hoe werkt bijvoorbeeld de muis? En hoe kunnen programma's, vensters en menu's worden geopend? Met de stap-voor-stapopzet heeft de gebruiker de belangrijkste vaardigheden zó onder de knie.

  Meer informatie
 9. Sophie's World

  Sophie's World

  € 6,95  An Alice in Wonderland for the 90s...already Sophies World is being talked up as philosophy's answer to Stephen Hawkin's A Brief History of time...this is a simple wonderful, irresistible book 'Daily Telegraph' Seductive and original...Sophies World is, as it dares to congratulate itself,"a strange and wonderful book" TLS 'challenging, information and packed with easily grasped, and imitable, ways of thinking about difficult ideas 'Independent on Sunday'

  Meer informatie
 10. Buffel

  Buffel

  € 4,95  Deel van een reeks van 12 boekjes, waarin de karakteristieken van de Chinese dierenriemtekens worden beschreven. De Chinese astrologie baseert zich op de maan, de westerse astrologie daarentegen onder meer op de zon. De verschillen in levensvisie bepalen uiteraard ook de omgang met de astrologie.

  Meer informatie
 11. Verstandig leven voor een gezond milieu

  Verstandig leven voor een gezond milieu

  € 9,95  Wilt u prettig leven, maar ook bijdragen aan een gezonde wereld voor uzelf, uw kinderen en kleinkinderen? Aan de hand van deze complete gids - met honderden ideeën en tips - kunt u milieuvriendelijke keuzes maken voor een gezonder, maar toch comfortabel leven.

  Meer informatie
 12. Slapen en dromen

  Slapen en dromen

  € 7,95  Deze uitgave is een deel uit de serie Wetenschappelijke Bibliotheek van Natuur en Techniek. Het is de bewerking door A.M.L. Coenen van de oorspronkelijke Amerikaanse uitgave uit 1989. De lezer krijgt een uitstekend overzicht van de stand van zaken m.b.t. de verzamelde kennis over slapen, dromen en slaapstoornissen. Naast gegevens verkregen uit experimenten met proefdieren is er veel aandacht voor het slaapgedrag van de mens in de laboratoriumsituatie.

  Meer informatie
 13. De DNA-makers

  De DNA-makers

  € 7,95  Een boek over de ontwikkelingen in het DNA-onderzoek. Vele Nederlandse en buitenlandse auteurs, werkzaam op het gebied van het DNA-onderzoek, hebben hun bijdrage geleverd aan de diverse hoofdstukken. In deze hoofdstukken komen zeer diverse aspecten van dit onderzoek aan de orde. Het laatste hoofdstuk handelt over ethiek en regelgeving.

  Meer informatie
 14. Handboekje van de edelsteen-remedies

  Handboekje van de edelsteen-remedies

  € 5,95  Beschrijving van de therapeutische werking en het gebruik van 70 edelsteenremedies, aangevuld met toepassingsmogelijkheden.

  Meer informatie
 15. Acupuncture

  Acupuncture

  € 4,95  This edition of a classic guide discusses the widespread use of acupuncture and gives information on how treatment can be obtained.

  Meer informatie
 16. Drug-free pain relief

  Drug-free pain relief

  € 6,95  This book enables pain suffers to help themselves by using three major techniques: The first is accupuncture, the second is TENS (transcutaneous electrical nerve stimulation) en finally: psychological methods of pain management including relaxation, self-hypnosis, meditation and visualization.

  Meer informatie
 17. H. Hasper

  H. Hasper

  € 4,95  Ds. H. Hasper (1886-1974) was een Gereformeerd-, later Hervormd, predikant, die een groot deel van zijn leven besteed heeft aan de verbetering van het kerklied "naar het beginsel van Calvijn". Hij meende de eenheid van de kerken te dienen door te streven naar een bundel Psalmen en Gezangen die voor meerdere kerken acceptabel was.

  Meer informatie
 18. Macroeconomics

  Macroeconomics

  € 9,95  Balancing classical and Keynesian economics, this work uses the modern approach of presenting long-run analysis before short-run fluctuations, and covers the large open economy in depth. This edition includes a revised section on developments in the theory of economic fluctuations.

  Meer informatie
 19. Echt rijk worden

  Echt rijk worden

  € 3,95  Moet ik beleggen op de beurs? Betaal ik nu te veel belasting? Wat is voor mij de beste hypotheek? Moet ik sparen voor mijn kinderen? Heb ik straks een pensioentekort? Hoe los ik dat dan op? NB. boek is gebruikt en voorzien van gele markeringen.

  Meer informatie
 20. Bewustzijn

  Bewustzijn

  € 7,95  Persoonlijke visie van een psychiater op het bewustzijn in zeer ruime betekenis.

  Meer informatie
 21. De 10 geboden voor vrouwen

  De 10 geboden voor vrouwen

  € 5,95  Te vaak worden vrouwen nog beschouwd als het inschikkelijke geslacht: altijd vriendelijk, bescheiden en vooral opofferend. Niet alleen mannen denken zo, ook veel vrouwen lopen, soms onbewust, met deze gedachte rond. De 'geboden' die in dit boekje zijn verzameld, kunnen het zelfbeeld van vrouwen veranderen door een gevoel van eigenwaarde en zelfrespect te ontwikkelen.

  Meer informatie
 22. Psychologie en sociologie

  Psychologie en sociologie

  € 9,95  Inleiding in psychologische, sociaal-psychologische en sociologische begrippen en werkterreinen. Leerboek op HBO-niveau.

  Meer informatie
 23. Emotionele intelligentie

  Emotionele intelligentie

  € 6,95  We weten eigenlijk allemaal wel dat een hoge IQ geen garantie is voor succes en geluk, maar tot nog toe konden psychologen en gedragsonderzoekers niet vertellen wat daar dan wel voor nodig is. Daniel Goleman beschrijft het nieuwste onderzoek hiernaar en komt tot verbazingwekkende conclusies over de rol van rationaliteit en emotie in ons leven.

  Meer informatie
 24. De hardste schreeuw

  De hardste schreeuw

  € 4,95  Het tweede deel van de trilogie Fear Park, die zelf weer deel uitmaakt van de serie Fear Street. Het verhaalt de strijd tussen een pretparkeigenaar en een oude familie die aanspraak maakt op de plaats waar het pretpark is gevestigd. Onder leiding van Robin Fear vinden allerlei ongelukken plaats. Zo overlijdt de vriend van Deirdre, de dochter van de eigenaar, na een ongeluk met het reuzenrad en verdwijnt een oppasser in de leeuwenkuil.

  Meer informatie
 25. De eerste schreeuw

  De eerste schreeuw

  € 4,95  Er waart een oude vloek door Fear Street... Een gruwelijke vloek die al talloze doden heeft geëist... Wanneer de vader van Dierdre Bradley een pretpark in Fear Street opent, beseft hij niet wat de verschrikkelijke gevolgen ervan zullen zijn. Hij weet niet dat er iemand is die er alles aan zal doen om hem dwars te zitten.

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
Pagina:
 1. 1
 2. 2
per pagina