Welkom bij Boek Plaza

Gezondheid & Medisch

Gezondheid & Medisch

Gezondheid is enorm belangrijk voor de kwaliteit van ons leven. In Nederland wordt in de gezondheidszorg veel gedaan om de gezondheid van de mensen in ons land te verbeteren. Denk hierbij aan activiteiten om ziekten te voorkomen (preventieve gezondheidszorg) of te genezen, maar ook om het lichamelijk en psychisch functioneren te verbeteren.

Onze tweedehands boeken in de categorie 'Gezondheid & Medisch' raken dit brede gebied van de gezondheidszorg. Van ziekenzorg en medische beroepen zoals fysiotherapeut, huisarts en specialist tot therapieën en geneeswijzen.

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina
 1. Drug-free pain relief

  Drug-free pain relief

  € 6,95  This book enables pain suffers to help themselves by using three major techniques: The first is accupuncture, the second is TENS (transcutaneous electrical nerve stimulation) en finally: psychological methods of pain management including relaxation, self-hypnosis, meditation and visualization.

  Meer informatie
 2. Acupuncture

  Acupuncture

  € 4,95  This edition of a classic guide discusses the widespread use of acupuncture and gives information on how treatment can be obtained.

  Meer informatie
 3. Handboekje van de edelsteen-remedies

  Handboekje van de edelsteen-remedies

  € 5,95  Beschrijving van de therapeutische werking en het gebruik van 70 edelsteenremedies, aangevuld met toepassingsmogelijkheden.

  Meer informatie
 4. De DNA-makers

  De DNA-makers

  € 7,95  Een boek over de ontwikkelingen in het DNA-onderzoek. Vele Nederlandse en buitenlandse auteurs, werkzaam op het gebied van het DNA-onderzoek, hebben hun bijdrage geleverd aan de diverse hoofdstukken. In deze hoofdstukken komen zeer diverse aspecten van dit onderzoek aan de orde. Het laatste hoofdstuk handelt over ethiek en regelgeving.

  Meer informatie
 5. Slapen en dromen

  Slapen en dromen

  € 7,95  Deze uitgave is een deel uit de serie Wetenschappelijke Bibliotheek van Natuur en Techniek. Het is de bewerking door A.M.L. Coenen van de oorspronkelijke Amerikaanse uitgave uit 1989. De lezer krijgt een uitstekend overzicht van de stand van zaken m.b.t. de verzamelde kennis over slapen, dromen en slaapstoornissen. Naast gegevens verkregen uit experimenten met proefdieren is er veel aandacht voor het slaapgedrag van de mens in de laboratoriumsituatie.

  Meer informatie
 6. Verstandig leven voor een gezond milieu

  Verstandig leven voor een gezond milieu

  € 9,95  Wilt u prettig leven, maar ook bijdragen aan een gezonde wereld voor uzelf, uw kinderen en kleinkinderen? Aan de hand van deze complete gids - met honderden ideeën en tips - kunt u milieuvriendelijke keuzes maken voor een gezonder, maar toch comfortabel leven.

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina