Welkom bij Boek Plaza

Management & Economie

Management & Economie

Hoe zetten we schaarse middelen zo efficient mogelijk in om het maximale resultaat te bereiken? Economisch handelen ontstaat omdat we niet alles tegelijk kunnen hebben. Er moeten keuzen worden gemaakt. De economie bestudeert de factoren die deze keuzes bepalen. Zoals de vraag en aanbod, de markt en de prijzen van arbeid en kapitaal.

Zodra de keuzes zijn gemaakt, draagt het management zorg voor het bij elkaar brengen van mensen om samen het gewenste doel te bereiken. Management omvat het hebben van een visie, het maken van een plan (planning), dit (laten) uitvoeren en dit eventueel (laten) controleren en bijsturen. Bekijk hier onze boeken over management & economie.

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina
 1. Macroeconomics

  Macroeconomics

  € 9,95  Balancing classical and Keynesian economics, this work uses the modern approach of presenting long-run analysis before short-run fluctuations, and covers the large open economy in depth. This edition includes a revised section on developments in the theory of economic fluctuations.

  Meer informatie
 2. Echt rijk worden

  Echt rijk worden

  € 3,95  Moet ik beleggen op de beurs? Betaal ik nu te veel belasting? Wat is voor mij de beste hypotheek? Moet ik sparen voor mijn kinderen? Heb ik straks een pensioentekort? Hoe los ik dat dan op? NB. boek is gebruikt en voorzien van gele markeringen.

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
per pagina