Welkom bij Boek Plaza

2e Hands

Tweedehands Boeken

Boek Plaza is in 2013 gestart met de verkoop van tweedehands boeken. Het is ons streven om tweedehands boeken tegen een zo laag mogelijke prijs opnieuw aan te bieden aan lezers. Op deze manier willen wij boeken een nieuw leven schenken en zo veel mogelijk mensen laten genieten van alle mooie boeken die zijn uitgebracht en vaak op zolders of in boekenkasten liggen te wachten op boekenliefhebbers. Wij zijn ervan overtuigd dat jij dan een mooie plek vindt om het boek te lezen. Boek Plaza heeft haar collectie tweedehands boeken ingedeeld in de volgende categorieën:

Jeugd & Kind                   Spanning
Hobby Studieboeken             
Literatuur

 

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
per pagina
 1. De dood heeft een geur

  De dood heeft een geur

  € 4,95  Rondom Washington bezwijken ettelijke zwangere vrouwen aan een zich razendsnel verspreidende kanker met een vreemde, kruidige geur; zij blijken allen kort tevoren enige uren zoek geweest te zijn. Een bij het onderzoek betrokken arts raakt verliefd op de jonge atlete Michelle, die wonderlijke hallucinaties heeft en bovendien de onverklaarbare zelfmoord van haar zuster met zich meetorst.

  Meer informatie
 2. Daten zonder verdoving

  Daten zonder verdoving

  € 4,95  Hannah O'Dowd: coupeuse, 29 jaar, single, maar wel vast bezig met haar trouwjurk, want als je de Jurk eenmaal hebt, komt de Man vanzelf, heeft ze gehoord. Niet dus!

  Meer informatie
 3. De stervende aarde

  De stervende aarde

  € 4,95  Een bundel van zes samenhangende verhalen uit de zgn. 'Cugel the Clever'-reeks. Tijd van handeling is de zeer verre toekomst, wanneer de wetenschap vergeten is en de oude magie opnieuw op aarde heerst. De mensheid bevindt zich in haar laatste fase; de zon is stervende. Cugel is een soort magiër die tijdens een tocht over deze wereld allerlei picareske avonturen beleeft. De verhalen zijn meer verwant met het sprookje dan met science fiction; desalniettemin worden ze binnen de science fiction wereld algemeen als klassiek beschouwd.

  Meer informatie
 4. Circuswereld

  Circuswereld

  € 6,95  Essef - De Meester brengt een nieuw bezoek aan de fabelachtige wereld met zijn duizenden stadstaatjes.

  Meer informatie
 5. Shon bezeten

  Shon bezeten

  € 5,95  Wie zich in het Woud waagt, riskeert gegrepen en Bezeten te worden door de flonkerende Kinderen des Doods, die 's nachts uit hun gouden paleis zwermen op hun gevleugelde paarden. Ze doden de vermetelen niet - daar zorgen diens familieleden wel voor - want wie eenmaal door de nacht in het Woud wordt overvallen, wordt Anders. Shon haalt zich de woede van zijn wraakzuchtige broer op de hals...in het Woud.

  Meer informatie
 6. Zwaarden en duivelskunst

  Zwaarden en duivelskunst

  € 5,95  Dit boek vormt het eerste deel van een reeks. In dit deel verhaalt hij de ontstaansgeschiedenis van de vriendschap tussen Fafhrd en de Grijze Muizer. De beide helden raken om verschillende redenen van de vertrouwde omgeving waarin zij zijn opgegroeid, vervreemd. Met veel moeite weet Fafhrd zich te ontrukken aan de ijswereld en de magie van de witte vrouwen.

  Meer informatie
 7. In de nadagen

  In de nadagen

  € 4,95  In een wereld, waarin geen kinderen meer worden geboren, vervalt de beschaving en steekt het bijgeloof de kop op.

  Meer informatie
 8. Banshee

  Banshee

  € 6,95  Het mysterie rond de dood van een 8-jarig meisje wordt door de nasporingen van haar vader en zijn vriend ontsluierd.

  Meer informatie
 9. Deirdre

  Deirdre

  € 4,95  Successen en beproevingen van een jonge, wilskrachtige vrouw in een laat-middeleeuwse maatschappij op een verre, maar aardse planeet.

  Meer informatie
 10. Soms mis je me nooit

  Soms mis je me nooit

  € 5,95  Een jongeman en een jonge vrouw lijken niets gemeen te hebben, maar hun levens krijgen allengs meer raakvlakken.

  Meer informatie
 11. De jongen die varkens schopte

  De jongen die varkens schopte

  € 4,95  Hij mag er dan wel uitzien als een gewone jongen van dertien, maar dat is hij beslist niet: hij is door-en-door slecht, in-en-in gemeen, heeft aan iedereen een hekel en doet niets liever dan varkens schoppen. Daarbij wil hij zo veel ongelukken en puinhopen veroorzaken als maar mogelijk is.

  Meer informatie
 12. Dreiging uit het schimmenrijk

  Dreiging uit het schimmenrijk

  € 4,95  Een inspecteur van politie die al zijn hele leven wordt achtervolgd door ongelukken met dodelijke afloop in zijn omgeving, ontdekt uiteindelijk wat daarvoor verantwoordelijk is.

  Meer informatie
 13. De crash

  De crash

  € 5,95  Een lid van een antiterroristische eenheid komt erachter dat de FBI na een vliegtuigongeluk vijf jaar geleden allerlei feiten heeft verzwegen.

  Meer informatie
 14. Duivels werk

  Duivels werk

  € 5,95  Op het strand van een Schots eiland is de duivel gezien. Een wezen dat half mens, half beest lijkt te zijn, houdt de media en de doodsbange eilandbewoners in zijn greep. De sceptische journalist Joe Oakes is vastbesloten deze onzin te ontmaskeren. Dat deed hij al eens met de gebedsgenezer Malachi Dove, wiens volgelingen op het eiland wonen.

  Meer informatie
 15. Advocaat van de duivel

  Advocaat van de duivel

  € 6,95  Zonder het te weten wordt Mitchell McDeere, briljant rechtenstudent van arme ouders, al geruime tijd in de gaten gehouden. Zodra hij afstudeert, biedt het prestigieuze juristenkantoor Bendini, Lambert & Locke hem niet alleen een zeer aantrekkelijke baan aan, maar het overlaadt de net getrouwde Mitchell ook nog eens met een vorstelijk salaris, een schitterende auto, een prachtig huis met een zeer lage hypotheek en talrijke bonussen.

  Meer informatie
 16. Verover mij dat land

  Verover mij dat land

  € 6,95  Dit boek beschrijft hoe Lely er telkens in slaagde zijn ideeën te verwezenlijken. Het laat zien hoe zijn rationele, wetenschappelijke aanpak en gedrevenheid anderen inspireerden om op het nieuwe land van de IJsselmeerpolders naar een nieuwe maatschappij te streven. 'Een volk dat leeft, bouwt aan zijn toekomst' staat op het monument op de Afsluitdijk. Als de ongekroonde koning van dat volk gaf Lely tot op de dag van zijn dood leiding aan dat volk. NB. Papieren kaft ontbreekt.

  Meer informatie
 17. Communicatie en interactieve beleidsvorming

  Communicatie en interactieve beleidsvorming

  € 6,95  Pleidooi voor een 'interactieve' vorm van overheidsbeleid, waarbij de overheid (nieuw) beleid vormt in samenwerking met de betrokken burgers.

  Meer informatie
 18. Moederdag

  Moederdag

  € 4,95  Een Amerikaans journalistenechtpaar gaat op zoek naar hun gekidnapte vier maanden oude zoontje.

  Meer informatie
 19. Trauma

  Trauma

  € 5,95  Wanneer een jonge arts op een beroemd instituut onderzoek gaat verrichten naar het stopzetten van het verouderingsproces, komt ze in aanraking met allerlei vreemde en beangstigende zaken.

  Meer informatie
 20. Ringen van ijs

  Ringen van ijs

  € 4,95  Een kleine groep mensen probeert de zondvloed te overleven, die veroorzaakt wordt door ijsringen, die rond de aarde zijn gelegd om goedkope zonne-energie te verkrijgen.

  Meer informatie
 21. De drakenruiters

  De drakenruiters

  € 4,95  Eens in de zoveel eeuwen, als de boze ster Coralyne aan de hemel van Aerlith verschijnt, dalen de kille Grondvormen neer uit de ruimte en roven alle mensen die ze kunnen vangen. Enkele indertijd gevangen Grondvormen zijn door een handvol bewoners van Aerlith opgefokt tot een leger van vreeswekkende draken: roestrode Hellevegen, venijnige Blauwe Gruwels, fatale Schrijdende Moordenaars. Dan landen de Grondvormen opnieuw op Aerlith... en vinden daar tegenover zich hun eigen, monsterlijk vervormde afstammelingen, de draken!

  Meer informatie
 22. De verborgen geschiedenis

  De verborgen geschiedenis

  € 6,95  Vier jongens en een meisje vormen een exclusief groepje studenten klassiek Grieks aan een Amerikaans college waar hun experimenten met oude Griekse riten leiden tot twee moorden.

  Meer informatie
 23. De schaduwmoorden

  De schaduwmoorden

  € 5,95  Dorothee Kupitz, de mooie en schuchtere vriendin van detective Malina Maltzan, is vreselijk verliefd op Alexander. Alles lijkt een sprookje te zijn, en een verloving is ophanden. Maar Alexander heeft eerst nog wat zaken te regelen die voor Dorothee beter verborgen kunnen blijven. Nadat hij daarvoor een paar dagen in Parijs is geweest, gaat Dorothee naar hem toe, en ze treft haar geliefde beestachtig vermoord aan. Voor ze flauwvalt, vangt Dorothee nog een glimp op van een gouden voorwerp dat bij de dader hoort. Welke afschuwelijke achtergronden gaan schuil achter deze daad?

  Meer informatie
 24. Wilhelmina

  Wilhelmina

  € 9,95  Biografie van de Nederlandse koningin (1880-1962) vanaf de Eerste Wereldoorlog tot aan haar dood. Vervolg op: 'Wilhelmina, de jonge koningin'.

  Meer informatie
 25. Vergelding

  Vergelding

  € 6,95  Een openbaar aanklaagster in Miami komt in gewetensconflict als ze de vermeende dader in een moordzaak herkent als de man die haar tien jaar eerder heeft mishandeld en verkracht.

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
per pagina