Welkom bij Boek Plaza

2e Hands - Hobby

Tweedehands boeken: Hobby's

Wat doe jij graag als je vrij bent? Lekker uit eten in een goed restaurant of probeer je liever thuis een nieuw recept uit? Hou je van muziek, sporten of reizen? Of vind je kunst leuk en ga je graag naar musea? Iedereen heeft wel een hobby.

In de categorie '2e hands hobbyboeken' vind je de volgende soort tweedehands boeken:

Computers Muziek & Dans 
Eten & Drinken Natuur, Dieren & Planten
Humor Sport & Spel
Kunst & Cultuur              Stripverhalen
Landen & Reizen Voertuigen
Lifestyle Vrije Tijd


Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
Pagina:
 1. 1
 2. 2
per pagina
 1. Uw geboortejaar 1970

  Uw geboortejaar 1970

  € 4,95  [korte omschrijving niet beschikbaar] Meer informatie
 2. De Turkse keuken

  De Turkse keuken

  € 5,95  Na een inleidend hoofdstuk over culinair Turkije, waarin de meest belangrijke aspecten van deze keuken worden aangestipt, en waarin tevens een kleine spraakkunst is opgenomen, volgen de recepten met een tweetalige noemer. In de bekende volgorde worden voorgerechten, soepen, vlees, vis, groenten, gehakt-, en deeggerechten, pasta-, en rijstgerechten, nagerechten en dranken van een duidelijke receptuur voorzien.

  Meer informatie
 3. Lekker vegetarisch

  Lekker vegetarisch

  € 4,95  Een kookboek voor iedereen die ook eens zonder vlees, vis, kip enz. wil koken. Omdat het gezond is. En lekker...als de recepten leuk zijn. Zoals in dit boek dat voor iedereen een heleboel verrassende en spannende recepten bevat.

  Meer informatie
 4. Doe-het-zelf in de tuin met Rob Verlinden

  Doe-het-zelf in de tuin met Rob Verlinden

  € 6,95  Een medepresentator van 'Eigen huis en tuin' vertelt op aanstekelijke wijze de wordingsgeschiedenis van ontwerp t/m complete inrichting van 4 totaal verschillende tuinen voor dito opdrachtgevers. Niet alleen plattegronden en plantenlijsten werden toegevoegd, maar ook alle inns en outs van een sproei-installatie in het algemeen, inclusief materialenlijst.

  Meer informatie
 5. Groenten uit eigen tuin

  Groenten uit eigen tuin

  € 6,95  Dit handige tuinboek is een nauwkeurige, concrete gids die u laat zien hoe u succesvol allerlei groenten kunt kweken. Het bevat talloze kleurenfoto's en geeft u slimme tips, alles netjes ingedeeld per plant en per thema, om snel een antwoord te bieden op de vragen waarmee u worstelt.

  Meer informatie
 6. Rooie oortjes

  Rooie oortjes

  € 4,95  Nog niet verschenen versie uit 2004

  Meer informatie
 7. Tapas da's pas koken

  Tapas da's pas koken

  € 5,95  In Spaanse cafeetjes heeft men de gewoonte heerlijke hapjes bij het dagelijkse aperitiefje te reserveren. Het woord tapas, 'deksel', verwijst naar de vroegere functie van tapas: met een stukje ham of brood bedekte men zijn glas sherry tegen muggen en vliegen.

  Meer informatie
 8. Navigatie in de natuur

  Navigatie in de natuur

  € 7,95  Verschillende soorten dieren, zoals vogels, vissen en insecten, maken trekbewegingen over de aarde. Deze trekbewegingen kunnen over land, door de lucht of door het water plaatsvinden. Dit boek gaat over de stuurmanskunst van dieren en de primitieve mens. Hoe komt de ruimtelijke oriëntatie tot stand, en welke zintuigen zijn hierbij betrokken. Ook komt de vraag aan de orde waarom dieren trekken.

  Meer informatie
 9. Garfield voor verliefden

  Garfield voor verliefden

  € 4,95  Voor iedereen die van Garfield houdt is dit het perfecte cadeau om het hart van je geliefde mee te veroveren. Romantische gedichten, hoogstpersoonlijke horoscopen voor geliefden, geniale ideeën voor verjaardagsgeschenken en galante strips.

  Meer informatie
 10. Inmaken in de magnetron

  Inmaken in de magnetron

  € 6,95  [korte omschrijving niet beschikbaar] Meer informatie
 11. Tapas

  Tapas

  € 4,95  Tapas zijn de verrukkelijke aperitiefjes die in Spaanse cafés worden geserveerd bij een drankje. Inmiddels zijn ze overal ter wereld populair. Van perfecte borrelhap - een hapklaar stukje vis, mini-rundvleeskebabs of geroosterde groenten - tot een keuze uit schotels die perfect zijn voor een familiediner.

  Meer informatie
 12. Party gerechten

  Party gerechten

  € 4,95  Snelle verrukkelijke partyrecepten, stap-voor-stap-instructies met zeer haalbare bereidingstijden, bij elk recept een duidelijk overzicht van de voedingswaarden, geen speciale keukengereedschappen nodig, alle recepten zijn grondig getest.

  Meer informatie
 13. Tom & Jerry Strips - Deel 5

  Tom & Jerry Strips - Deel 5

  € 4,95  Deel 5 - Appeloorlog, Arme Tom, Bloemen en De les.

  Meer informatie
 14. Papiervertier

  Papiervertier

  € 5,95  Ontdek duizend-en-één-schatten en heb plezier met eierdozen, kartonnen kokers, aluminiumfolie en polystyreen. Maak Venetiaanse lantaarns, mobiles, monorails, nachtkastlampjes, theatermaquettes, totempalen, enz...onvoorstelbaar veel!

  Meer informatie
 15. Zelf kleurige spellen maken

  Zelf kleurige spellen maken

  € 3,95  Iets geheel nieuws op handenarbeidgebied is het zelf maken van spellen. In dit boek vindt u een uitgebreide collectie voorbeelden, van oeroude tot spiksplinternieuwe. Vele van deze spellen zijn zo decoratief, dat ze heel goed als wandversiering dienst kunnen doen. Als men er mee wil spelen, moet men natuurlijk wel zijn hersens gebruiken, maar ze zullen ongetwijfeld juist daardoor de maker jarenlang plezier verschaffen.

  Meer informatie
 16. Sieraden van draad

  Sieraden van draad

  € 3,49  Zelfs de ongeoefende leek kan met behulp van dit boekje en wat eenvoudig materiaal een aantal fraaie sieraden maken, die graag gedragen zullen worden. Er is maar weinig gereedschap bij nodig.

  Meer informatie
 17. Mi@uw!

  Mi@uw!

  € 4,95  Onze favoriete huisdieren op hun liefst. Onweerstaanbaar voor de vele katten- en hondenliefhebbers; in deze boekjes staan onze trouwe viervoeters en zachte poezenvrienden op hun liefst en mooist gefotografeerd. Slapend, bedelend, en vooral aanhankelijk en aaibaar. Met rasechte exemplaren maar ook de liefste bastaardjes, groot en klein. Kijk en geniet.

  Meer informatie
 18. Feestelijke kalligrafie

  Feestelijke kalligrafie

  € 4,95  Kalligrafisch voorbeeldenboek. De kalligrafen Bording en Hofmann presenteren in hun derde boekje kalligrafische toepassingsmogelijkheden zoals het schrijven van wenskaarten, menu's, etiketten, gedichten, uitnodigingen e.d.

  Meer informatie
 19. The Complete Prose of Woody Allen

  The Complete Prose of Woody Allen

  € 8,95  Although Woody Allen is best known for his cult movies, he is also a writer of outstanding wit and skill. Dip into this collection of fifty-two pieces for hilarity, deadpan weirdness, and some extremely outlandish ideas. Do you want to hear about the time Hitler went for a haircut? Or why Woody reveres Socrates? Have you ever wondered what would have happened if the Impressionists had actually been dentists?

  Meer informatie
 20. Passie voor Bach

  Passie voor Bach

  € 7,95  Op 14 april 1922 vond in de Grote Kerk in Naarden de eerste uitvoering van de Matthäus-Passion plaats. Wat toen begon als een prille liefde van enkele begeerde muziekliefhebbers is nu, vijfenzeventig jaar later, uitgegroeid tot een niet aflatende hartstocht bij tienduizenden jaarlijkse bezoekers.

  Meer informatie
 21. In and around Leiden

  In and around Leiden

  € 6,95  Leiden, stad van ontdekkingen. Leiden is de stad van Rembrandt, de stad met maar liefst twaalf musea, de stad met de oudste universiteit van Nederland, de stad met de meeste hofjes, de stad met de mooiste Burcht, de stad van het beroemde Rapenburg, de stad van... Boek in vier talen: Nederlands, Engels, Frans en Duits.

  Meer informatie
 22. Wonen

  Wonen

  € 8,95  De lezer wordt in dit boek stapsgewijs naar een geslaagde inrichting van de eigen woning geleid. Eerst is het belangrijk dat de bewoner zich zijn woning met al haar eigenschappen voor de geest leert halen. Zien wordt tot inzien, en de te maken plattegrondtekening is hiervan het bewijs. Vervolgens komt het vervaardigen van een maquette aan de orde, die een handig hulpmiddel zal blijken te zijn. Daglicht en kunstlicht vormen een hoofdstuk apart, evenals de plaatsing van de diverse onderdelen van de inventaris, waarmee dit helder geschreven, zeer instructieve boek besluit.

  Meer informatie
 23. Etenschap

  Etenschap

  € 4,95  Waarom is mayonaise de best onderzochte en tegelijk de meest raadselachtige aller sauzen? Waarom proef je - puur op de tong - geen vanillesuiker? Wat is dat nou: de verleiding van smaak, geur en beet?

  Meer informatie
 24. Hard gras: De interviews

  Hard gras: De interviews

  € 4,95  Hard gras bestaat tien jaar. Dit jubileumnummer staat vol interviews, een klassieke vorm van journalistiek die Hard Gras normaliter niet beoefent. Henk Spaan sprak urenlang met de inmiddels wereldberoemde schrijver Nick Hornby, Hugo Borst en Wilfried de Jong ontmoetten Ruud Gullit, Kees 't Hart ging met Gert-Jan Verbeek op scoutingreis naar Israël, en gesprekken van Henk Spaan met Louis van Gaal en Harry van Raay. Onocencio Arias, de Spaanse ambassadeur bij de VN, verklaart de essentie van Real Madrid.

  Meer informatie
 25. Ik ben El Diego

  Ik ben El Diego

  € 7,95  'Waarom haten ze me zo in Italië? Ik kwam in Napels aan als een sympathieke speler die door iedereen bewonderd en aanbeden werd... want in die tijd won Napels niets. Maar toen ze eenmaal een sterke ploeg had en steeds meer wedstrijden wonnen, was ik opeens niet aardig meer. Ik ben als een verstoten misdadiger uit Italië weggegaan.'

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
Pagina:
 1. 1
 2. 2
per pagina