Welkom bij Boek Plaza

2e Hands - Studieboeken

Tweedehands studieboeken

Als student volg je een of meerdere opleidingen met als doel een beroep te leren. Een studie is een onderdeel van een opleiding. Studenten volgen hun master-, bachelor- en overige opleidingen aan de Hoogescholen en universiteiten. In de categorie '2e hands studieboeken' vind je de volgende soorten tweedehands studieboeken:

Bedrijfskunde Filosofie & Spiritualiteit Management & Economie            Recht
Communicatie Gezondheid & Medisch Onderwijs Sociologie
Exacte Wetenschappen            Godsdienst & Theologie               Psychologie

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
Pagina:
 1. 1
 2. 2
per pagina
 1. Buffel

  Buffel

  € 4,95  Deel van een reeks van 12 boekjes, waarin de karakteristieken van de Chinese dierenriemtekens worden beschreven. De Chinese astrologie baseert zich op de maan, de westerse astrologie daarentegen onder meer op de zon. De verschillen in levensvisie bepalen uiteraard ook de omgang met de astrologie.

  Meer informatie
 2. Griezelige beesten

  Griezelige beesten

  € 4,95  Katten, honden, kikkers, kraaien, spinnen, vleermuizen. Gewone dieren zul je zeggen. Wacht maar tot je leest wat de leden van het GG erover te vertellen hebben. Dan wordt het pas echt griezellig...!

  Meer informatie
 3. Griezelige tijden

  Griezelige tijden

  € 4,95  De GG-leden zijn ondanks hun jeugdige uiterlijk helemaal niet zo jong meer. Dat kan omdat ze 'meester van de tijd' zijn. Eigenlijk is elk lid een levende tijdmachine, een goochelaar met de tijd. Dat merk je vanzelf aan de verhalen in dit boek. Geniet en huiver! En... vergeet de tijd niet als je leest.

  Meer informatie
 4. Het team

  Het team

  € 5,95  Een waanzinnige wedstrijd wordt uitgeschreven. Wie wordt de jongste klimmer ooit op de top van de Mount Everest? Een levensgevaarlijke en loodzware expeditie begint.

  Meer informatie
 5. De jongen die varkens schopte

  De jongen die varkens schopte

  € 4,95  Hij mag er dan wel uitzien als een gewone jongen van dertien, maar dat is hij beslist niet: hij is door-en-door slecht, in-en-in gemeen, heeft aan iedereen een hekel en doet niets liever dan varkens schoppen. Daarbij wil hij zo veel ongelukken en puinhopen veroorzaken als maar mogelijk is.

  Meer informatie
 6. Communicatie en interactieve beleidsvorming

  Communicatie en interactieve beleidsvorming

  € 6,95  Pleidooi voor een 'interactieve' vorm van overheidsbeleid, waarbij de overheid (nieuw) beleid vormt in samenwerking met de betrokken burgers.

  Meer informatie
 7. Doelgericht en effectief communiceren op de arbeidsmarkt

  Doelgericht en effectief communiceren op de arbeidsmarkt

  € 7,95  Arbeidsmarktcommunicatie staat als vak niet op zichzelf maar is een combinatie van verschillende onderdelen van de opleiding Personeel en Arbeid. In Doelgericht en effectief communiceren op de arbeidsmarkt worden daarom kennis van personeel en organisatie en kennis van de arbeidsmarkt gecombineerd met praktische communicatieve vaardigheden. Het belangrijkste doel is (toekomstige) personeelsmedewerkers doelgerichte, effectieve arbeidsmarktcommunicatie te leren gebruiken voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers. NB. vouw in kaft + merkstift gearceerde teksten

  Meer informatie
 8. Echt rijk worden

  Echt rijk worden

  € 3,95  Moet ik beleggen op de beurs? Betaal ik nu te veel belasting? Wat is voor mij de beste hypotheek? Moet ik sparen voor mijn kinderen? Heb ik straks een pensioentekort? Hoe los ik dat dan op? NB. boek is gebruikt en voorzien van gele markeringen.

  Meer informatie
 9. Macroeconomics

  Macroeconomics

  € 9,95  Balancing classical and Keynesian economics, this work uses the modern approach of presenting long-run analysis before short-run fluctuations, and covers the large open economy in depth. This edition includes a revised section on developments in the theory of economic fluctuations.

  Meer informatie
 10. Lein de Liefde

  Lein de Liefde

  € 4,95  De 13-jarige Lein wordt na de vakantie in een andere klas geplaatst. Ze voelt zich eenzaam, totdat ze in contact komt met popzangeres Anna.

  Meer informatie
 11. Majesteit, Uw ontbijt

  Majesteit, Uw ontbijt

  € 4,95  Koning Donald is de enige die gelooft dat zijn geliefde Rosemonde nog leeft. Ergens. En hij wacht op haar terugkeer. Eens. En tijdens het wachten vertelt hij verhalen. Over een dansende dwerg, een verliefde zanger, heksen en nog veel meer. Want verhalen doden de vijandelijke tijd.

  Meer informatie
 12. Een tien voor tekenen

  Een tien voor tekenen

  € 4,95  Elf korte verhalen over de negenjarige Luuk. Hij tekent schitterend, speelt heel mooi blokfluit, maar koopt ook gestolen spullen van een klasgenoot.

  Meer informatie
 13. Bewustzijn

  Bewustzijn

  € 7,95  Persoonlijke visie van een psychiater op het bewustzijn in zeer ruime betekenis.

  Meer informatie
 14. De 10 geboden voor vrouwen

  De 10 geboden voor vrouwen

  € 5,95  Te vaak worden vrouwen nog beschouwd als het inschikkelijke geslacht: altijd vriendelijk, bescheiden en vooral opofferend. Niet alleen mannen denken zo, ook veel vrouwen lopen, soms onbewust, met deze gedachte rond. De 'geboden' die in dit boekje zijn verzameld, kunnen het zelfbeeld van vrouwen veranderen door een gevoel van eigenwaarde en zelfrespect te ontwikkelen.

  Meer informatie
 15. Het spookt in Fear Street

  Het spookt in Fear Street

  € 3,95  Scott en Glen hebben een leuk klein wateraapje. Maar dit soort aapjes heeft veel water nodig en daarom besluiten Scott en Glen het aapje water uit het meer van Fear Street te geven. Dat hadden ze beter niet kunnen doen.

  Meer informatie
 16. De hardste schreeuw

  De hardste schreeuw

  € 4,95  Het tweede deel van de trilogie Fear Park, die zelf weer deel uitmaakt van de serie Fear Street. Het verhaalt de strijd tussen een pretparkeigenaar en een oude familie die aanspraak maakt op de plaats waar het pretpark is gevestigd. Onder leiding van Robin Fear vinden allerlei ongelukken plaats. Zo overlijdt de vriend van Deirdre, de dochter van de eigenaar, na een ongeluk met het reuzenrad en verdwijnt een oppasser in de leeuwenkuil.

  Meer informatie
 17. De eerste schreeuw

  De eerste schreeuw

  € 4,95  Er waart een oude vloek door Fear Street... Een gruwelijke vloek die al talloze doden heeft geëist... Wanneer de vader van Dierdre Bradley een pretpark in Fear Street opent, beseft hij niet wat de verschrikkelijke gevolgen ervan zullen zijn. Hij weet niet dat er iemand is die er alles aan zal doen om hem dwars te zitten.

  Meer informatie
 18. LYC-DROP

  LYC-DROP

  € 3,95  Raoul overkomen vreemde dingen als hij 's avonds laat naar huis fietst. Vanaf ca. 10 jaar.

  Meer informatie
 19. De getuige

  De getuige

  € 4,95  Niemand gelooft Audrey wanneer ze zegt dat ze in het ziekenhuis is aangevallen door iemand met kwaad in de zin.

  Meer informatie
 20. Spiegel je gezicht

  Spiegel je gezicht

  € 4,95  Het verhaal beschrijft één dag uit het leven van de 18-jarige Indiaan Tall Horse en zijn grootouders. Tall Horse staat op het punt het reservaat, waar hij in armoede met zijn grootouders heeft geleefd, te verlaten. Hij wil een toekomst opbouwen, iets presteren. Voor zijn grootouders betekent hij alles, hij is hun leven. Zijn vertrek houdt in wezen hun dood in.

  Meer informatie
 21. Verstandig leven voor een gezond milieu

  Verstandig leven voor een gezond milieu

  € 9,95  Wilt u prettig leven, maar ook bijdragen aan een gezonde wereld voor uzelf, uw kinderen en kleinkinderen? Aan de hand van deze complete gids - met honderden ideeën en tips - kunt u milieuvriendelijke keuzes maken voor een gezonder, maar toch comfortabel leven.

  Meer informatie
 22. Slapen en dromen

  Slapen en dromen

  € 7,95  Deze uitgave is een deel uit de serie Wetenschappelijke Bibliotheek van Natuur en Techniek. Het is de bewerking door A.M.L. Coenen van de oorspronkelijke Amerikaanse uitgave uit 1989. De lezer krijgt een uitstekend overzicht van de stand van zaken m.b.t. de verzamelde kennis over slapen, dromen en slaapstoornissen. Naast gegevens verkregen uit experimenten met proefdieren is er veel aandacht voor het slaapgedrag van de mens in de laboratoriumsituatie.

  Meer informatie
 23. Sophie's World

  Sophie's World

  € 6,95  An Alice in Wonderland for the 90s...already Sophies World is being talked up as philosophy's answer to Stephen Hawkin's A Brief History of time...this is a simple wonderful, irresistible book 'Daily Telegraph' Seductive and original...Sophies World is, as it dares to congratulate itself,"a strange and wonderful book" TLS 'challenging, information and packed with easily grasped, and imitable, ways of thinking about difficult ideas 'Independent on Sunday'

  Meer informatie
 24. Mindere goden

  Mindere goden

  € 7,95  In dit romandebuut dat zeer de aandacht trok, staat de liefde centraal; het onvermogen van twee mensen om elkaar te begrijpen. De a.s. bruid ensceneert b.g. van haar huwelijk het toneelspel 'Midzomernachtsdroom' om met hulp van Shakespeares ideeën aan te tonen wat zij tot dusver in haar verhouding heeft gemist. Dit gebeuren heeft verstrekkende gevolgen.

  Meer informatie
 25. Eros gesluierd

  Eros gesluierd

  € 6,95  Verzameling erotische verhalen uit de klassieke Engelse, Franse en Italiaanse literatuur van de 14e tot de 19e eeuw. Van Boccaccio is een fragment uit de Decamerone opgenomen, van Aretino een fragment uit "de gesprekken", een passage uit Fanny Hill van Cleland, een passage uit de memoires van Casanova, een gedeelte uit de memoires van Restif de la Bretonne, een fragment uit "Liefde's misdaden" van De Sade, een passage uit "My secret life" van Walter A. en twee novelles van De Maupassant.

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Oplopend
Pagina:
 1. 1
 2. 2
per pagina